A new way of renting cars

We connect people who need cars with those who rent out their own.

Hyundai Accent avatar

L. Dániel

Budapest, Hadrianus utca 3

4 950 Ft /day

Renault Megane

Menyhárt Attila

Budapest, Kmety György utca

7 990 Ft /day

Volkswagen Golf V

V. Milán

Budapest, Laborfalvi Róza utca 7

7 500 Ft /day

Seat Ibiza

B. Milán

Budapest, Szabadság tér

5 990 Ft /day

More cars  

avatar M. Magdolna - sent a booking
2019.09.23. 02:04
AutoPal is a peer-to-peer carsharing platform

Our cars sit idle 95% of the time. Carsharing facilitates the better use of cars by enabling us to share our cars when we don't need them in a simple and secure way.


For renters

Rent unique cars in your area with a few clicks

Choose the perfect car for the purpose of your trip from the listings of several owners. Book online with great terms and no hidden costs.

How does it work?
autóbérlés
autó bérbeadás

For owners

Earn money with you car instead of spending on it constantly

You don't use your car everyday? Rent it out and earn back its maintenance costs, or even more!

Your car is safeguarded by the insurance coverage of Aegon.

How does it work?

Reviews

Minden tökéletes volt az autó hibátlan, bérbeadó rugalmas és korrekt, legközelebb is igénybe veszem a szolgáltatását Csaba
2019.08.29.

avatar
S. Csaba

Bence nagyon kedves volt és nagyon rugalmasan kezelte a kéréseimet. Az autó átadás-átvétel nagyon simán ment. Ami nekem egy picit hiányzott az a rádió, sajnos nem tudtuk, hogy zenével akár Pendrive-al, akár CD-vel készülnünk kellett volna, valamiért a telefonom nem csatlakozott. Ezt leszámítva, nagyon nagy örömöt okozott a feleségemnek, akinek meglepetés volt ez a két nap. Ngyon köszönjük Bence.
2019.08.21.

avatar
B. Tibor

Csak ajánlani tudom az autót és Marcellt is. Minden a megbeszéltek szerint történt, az autó a leírtak szerint kifogástalan állapotban volt és a bérlés végén még a reptérre is segített kijutni Marcell. Top rated car and owner, highly recommended.
2019.07.27.

I. Peter

Blog

5 mítosz az autómegosztásról - avagy a gondtalan autóbérlés mikéntje

Biztos előfordult már veled is, hogy autóra volt szükséged és vetted sorra a lehetséges opciókat. Elkérnéd szüleid kocsiját, de az pont szerelőnél van. Peti barátod oda szokta adni, de ők pont elutaznak.

A bizalom ereje

7 millió felhasználó és 300 ezer autó. Ennyi magántulajdonban álló autót osztanak meg csak Európában. Honnan tudják ezek a tulajdonosok, hogy egyben vagy, hogy egyáltalán visszakapják autóikat? Honnan tudják a bérlők, hogy a tulajdonos várni fogja őket az előre megbeszélt helyen és időben?

Oszd meg az autódat, mi eloszlatjuk a félelmeidet!

Az autómegosztás számos előnnyel jár, az azonban teljesen természetes, hogy autódat szeretnéd jó kezekben tudni. Az alábbiakban szeretnénk eloszlatni minden, az autómegosztással kapcsolatos félelmedet.

Read our blog (available in Hungarian)