A new way of renting cars

AutoPal is a peer-to-peer carsharing service. We connect people who need cars with those who rent out their own.

Car wherever and whenever you need it

Car wherever and whenever you need it

Thanks to our ever-growing supply, you can rent cars at more than 100 locations throughout Budapest. Even during evening hours and weekends.

Online booking and payment

Online booking and payment

Forget about browsing, calling and long queues at the rental counter. Compare dozens of owners' offers at one place, book a car and make payments with just a few clicks.

Free comprehensive insurance

Free comprehensive insurance

Select our cars with comprehensive insurance at no extra cost and rest assured that you’re in safe hands.

No surprises

No surprises

Forget about boring categories and hidden costs. Browse actual cars with real photos and book a car without unpleasant surprises.

Our users are saying

Nagyon jó tapasztalatokat szereztem az autóról, tetszett nagyon. Tisztán, tele tankkal adta át Emánuel és így is adtam vissza természetesen. Emánuel végtelenül segítőkész, türelmes és megbízható ember. Örülök, hogy megismerhettem! Könnyen szót értettünk egymással. Az autó egy álom. Kivételes állapotnak örvend! Nagyon jó menettulajdonságokkal rendelkezik. Műszakilag, esztétikailag nálam 10 pontot kapott.
2019.06.25.

Attila rugalmas és segítőkész volt, minden szükséges infót megadott a bérléssel kapcsolatban. Az autó kényelmes, nagyon jó a váltó, a fotókhoz képest szerzett már néhány harci sebet, de végig megbízhatóan működött, pöccre indult. Nem sportautó, de ha egyszer felgyorsult a 130-as tempót is simán tartja, ráadásul ezzel együtt is 5,2 volt a vegyes fogyasztása. Sajnos a klíma nem működött az autóban ami a 25 fokban azért hiányzott (ezért a négy csillag)
2019.06.04.

Korrekt, rugalmas partner! Mindenkinek ajanlom!
2019.04.14.

Kedves, rugalmas bérbe adó, a célnak tökéletesen megfelelő jármű! Köszönjük a lehetőséget, ha legközelebb is ilyen jellegű célra kell szívesen bérelnénk ezt az autót!
2019.11.13.

Minden perfektül működött, semmi probléma nem volt.
2019.05.07.

10 pont. Auto és tulajdonos :)
2019.11.25.

Sziasztok! Első bérlésem volt az autopalon és nem az utolsó!Marcell nagyon segítőkész és igényes autó tulajdonos,ár/érték arányban a legjobb választás volt,fájó szívvel vittem vissza a kocsit!Mindenkinek ajánlani tudom csak!Szép napot!
2019.07.10.

Ez volt az első foglalásom az Autopal-on és nagyon jól sikerült a bérlés. Az autó nagyon szép és tiszta volt, kiváló műszaki állapotban. Az átadás alapos volt és körültekintően történt, még egy gyors próbakör is belefért. Az autó vezetése egy élmény volt. Városban és autópályán is használtuk, így bátran állíthatom, hogy kényelmes utazást nyújt 500km feletti távolságon is. A városi használatban a csendes közlekedéssel és a zöld rendszám nyújtotta minden előnyével együtt egy nagy kaland volt. A tulajdonos nagyon korrekt és segítőkész volt. Ráadásul a bérlés ideje alatt megjavították az autómat is, ami zseniális, hiszen nem kellett bajlódnom külön vele. Mindenkinek ajánlom!!!
2019.04.08.

Minden tökéletes volt az autó hibátlan, bérbeadó rugalmas és korrekt, legközelebb is igénybe veszem a szolgáltatását Csaba
2019.08.29.

Tökéletes volt minden. Nagyon korrekt és kedves tulajdonosok. Csak ajánlani tudom őket. ❤️
2019.05.31.

How does it work?

1. Send booking requests

Browse our cars based on price, type, location and many other criteria. Register and send booking requests to multiple owners at once within 1 minute.

2. Finalize your booking

Wait for the owners the approve your booking requests. This usually happens in 1-2 hours. Pick the best deal, pay the rental fee and you are all set.

3. Pick up the car

Meet the owner at the time and location previously agreed on, check the car, sign the papers and you are ready to hit the road!

You can always withdraw your booking requests, and your bookings can also be cancelled free of charge as per our cancellation policy.

More information

Peugeot Ion

B. Veronika

Biatorbágy, Szily Kálmán út

9 990 Ft /day

Opel Vivaro avatar

D. Ramóna

Budapest, Külső Szilágyi út

17 500 Ft /day

Mercedes-benz Sl-osztály

H. Bence

Budapest, Királyok útja

26 000 Ft /day

Chevrolet Lacetti

M. Tamás

Budapest, Gát utca 9-11

8 000 Ft /day

More cars  

avatar K. Attila - sent a booking
2019.12.07. 20:10
Az autótulajdonos átadja autója kulcsait az autó bérlőjének

Earn money with you car instead of spending on it constantly

You don't use your car everyday? Rent it out and earn back its maintenance costs, or even more!

Your car is covered by our comprehensive insurance.

How does it work?

Blog

5 mítosz az autómegosztásról - avagy a gondtalan autóbérlés mikéntje

Biztos előfordult már veled is, hogy autóra volt szükséged és vetted sorra a lehetséges opciókat. Elkérnéd szüleid kocsiját, de az pont szerelőnél van. Peti barátod oda szokta adni, de ők pont elutaznak.

A bizalom ereje

7 millió felhasználó és 300 ezer autó. Ennyi magántulajdonban álló autót osztanak meg csak Európában. Honnan tudják ezek a tulajdonosok, hogy egyben vagy, hogy egyáltalán visszakapják autóikat? Honnan tudják a bérlők, hogy a tulajdonos várni fogja őket az előre megbeszélt helyen és időben?

Oszd meg az autódat, mi eloszlatjuk a félelmeidet!

Az autómegosztás számos előnnyel jár, az azonban teljesen természetes, hogy autódat szeretnéd jó kezekben tudni. Az alábbiakban szeretnénk eloszlatni minden, az autómegosztással kapcsolatos félelmedet.

Read our blog (available in Hungarian)