Autóbérlés újragondolva

Összekötjük azokat, akiknek autóra van szüksége azokkal, akik bérbeadják saját autójukat.

Casco

Citroen C5

Budapest, Nyugati tér

9 900 Ft /nap

Ford Mustang

Budapest, Királyok útja

38 500 Ft /nap

Casco

Ford Transit

Budapest, Sasfiók utca 4

19 500 Ft /nap

Casco

Ford Focus

Kecskemét, Tömörkény István utca

7 000 Ft /nap

Az AutoPal egy közösségi autómegosztó szolgáltatás

Autóink idejük 95%-át kihasználatlanul töltik. A közösségi autómegosztás lehetővé teszi, hogy autóinkat jobban hasznosítsuk és megosszuk őket egymással, amikor épp nincs rájuk szükségünk. Egyszerűen és biztonságosan.


Miért nálunk bérelj?

Egyedi autók a közeledben csupán néhány kattintással

Válaszd az utazásodhoz legmegfelelőbb autót számos tulajdonos ajánlata közül. Bérelj online, kedvező feltételekkel és rejtett költségek nélkül.

Hogyan működik?
autóbérlés
autó bérbeadás

Miért érdemes autódat megosztani?

Keress pénzt autóddal ahelyett, hogy folyamatosan költesz rá

Nem használod az autódat minden nap? Add bérbe és keresd vissza a fenntartási költségeidet, vagy akár még többet is!

Autód biztonságáról az Aegon casco biztosítása gondoskodik.

Hogyan működik?

Azért esett a választásom erre az ajánlatra, mert: országos úthasználati engedéllyel rendelkezik, tiszta, karbantartott, alacsony fogyasztású és nem utolsósorban kényelmes, jól vezethető. Másik érv, hogy sok jót hallottam a Hyundai i30-ról és ki akartam próbálni. A tulajdonossal könnyen ment az egyeztetés, rugalmas volt a hozzáállása. Szívesen bérelem legközelebb is. :)

V. Zoltán

Félix gyors, pontos és rugalmas volt. Az autó korrekt, egyben van, egy balatoni kiránduláshoz haszáltuk, kellemes utazóautó.

K. Csaba

A tulajdonos Péter nagyon rugalmas. Gyorsan visszaigazolta a foglalast. Az auto átvétele, átadasa terén is rugalmas volt a helyszín és időponttal kapcsolatban. Az auto nagyon jo müszaki állapotban van. Megbízható, kényelmes es vezetni is élmény.

M. Zoltán

A bizalom ereje

7 millió felhasználó és 300 ezer autó. Ennyi magántulajdonban álló autót osztanak meg csak Európában. Honnan tudják ezek a tulajdonosok, hogy egyben vagy, hogy egyáltalán visszakapják autóikat? Honnan tudják a bérlők, hogy a tulajdonos várni fogja őket az előre megbeszélt helyen és időben?

Hibrid autózás - nemcsak a meghajtás, de az autófenntartás jövője is lehet

Az autózás mai formájában “drága és nem hatékony”. A "peer-to-peer" autómegosztás lehet az egyik válasz arra, hogy saját autót tartsunk fenn hatékonyan, költségek nélkül.

Oszd meg az autódat, mi eloszlatjuk a félelmeidet!

Az autómegosztás számos előnnyel jár, az azonban teljesen természetes, hogy autódat szeretnéd jó kezekben tudni. Az alábbiakban szeretnénk eloszlatni minden, az autómegosztással kapcsolatos félelmedet.

További blogbejegyzések