Casco

Renault Clio

Budakalász, József Attila utca 77 0 /5 Napidíj 11 000 Ft

Kivitel: ferdehátú
Évjárat: 2017
Üzemanyagtípus: diesel

Megtekint

Renault Megane

Budapest, major utca 5 /5 Napidíj 8 000 Ft

Kivitel: ferdehátú
Évjárat: 2009
Üzemanyagtípus: benzin

Megtekint

Bmw 3-as Sorozat

Budapest, Viharhegyi út 2a 0 /5 Napidíj 30 000 Ft

Kivitel: cabrio
Évjárat: 2008
Üzemanyagtípus: benzin

Megtekint

Mini Mini One

Budapest, Márton utca 3 5 /5 Napidíj 9 000 Ft

Kivitel: ferdehátú
Évjárat: 2008
Üzemanyagtípus: benzin

Megtekint

Összekötjük azokat, akiknek autóra van szüksége azokkal, akik bérbeadnák saját autójukat.

Az AutoPal egy közösségi autómegosztó portál.

Küldetésünk az autó, mint erőforrás jobb kihasználása. Autóink idejük 95%-át kihasználatlanul töltik. A közösségi autómegosztás lehetővé teszi, hogy ezen javítsunk és autóinkat megosszuk egymással, amikor épp nincs rá szükségünk.

Autó, amikor épp szükséged van rá

Spórold meg az autófenntartással járó költségeket és fejfájást!

Válassz és bérelj autót online, csupán néhány kattintással!

Tudj meg többet

Keress pénzt az autóddal

Nem használod autódat minden nap?
Add bérbe és keresd vissza a fenntartási költségeket, vagy még akár többet is!

Autód biztonságáról az Aegon casco biztosítása gondoskodik.

Tudj meg többet

Keresés kategória szerint

Értékelések

 • 5 / 5

  F. Gábor Skoda Octavia

  A foglalás során minden egyszerűen ment, a foglalási igényre fél órán belül válaszolt is a tulajdonos. Nagyon kommunikativak voltak, az autót kitakarítva, szép állapotban kaptam meg és a hirdetésben leírtaknak abszolút megfelelt minden. Mindenkinek tudom ajánlani!

 • 5 / 5

  S. Botond Mercedes-benz A 160

  A foglalást követően pár percen belül visszaigazolták kérésemet, az online kommunikációban nagyon gyorsak és rugalmasak voltak. A helyszínen kedvesen fogadtak, érkezésemkor minden elő volt készítve. Autóik üzembiztosak, igényesen rendbentartottak, minden szükséges tartozékkal felszereltek. A hirdetésben foglaltaknak megfelelő, igényes szolgáltatás.

 • 5 / 5

  Á. Ákos Ford Mondeo

  Szűkös határidővel béreltem egy Peuget 206-ot, ami ugyan nem állt rendelkezésre, de azonnal felajánlottak egy nagyobb kategóriájú autót (Ford Mondeo), ugyanazon az áron. A bérbeadó készséges volt, egy megbeszélt helyen adta át az autót, ami kiváló műszaki állapotban volt, teljesen ki volt takarítva. Az autófoglalási rendszer kezelése nagyon egyszerű és gyors volt, nagyon tetszett hogy egyáltalán nem kellett készpénzt használni a fizetésnél a helyszínen, a kauciót illetően sem. Csak ajánlani tudom!

 • avatar
  5 / 5

  T. Nikolaos Ford Fusion

  Attila was very helpful and the car was in very good condition. Thank you Attila.

Az autómegosztás számos előnnyel jár, mind a bérlőnek, mind a tulajdonosnak. Az azonban teljesen természetes, hogy ha kedvenc autónkról van szó, szeretnénk azt jó kezekben tudni. Az alábbiakban szeretnénk eloszlatni minden, autómegosztással kapcsolatos félelmedet és megmutatni azt, hogy az esetleges kockázatoknál mennyivel többet nyerhetsz, ha belevágsz.

Tovább

Ebben a bejegyzésben megvizsgáljuk, hogy honnan is jön ez a szám és vajon mennyire alkalmazható a hazai viszonylatban. Ahhoz, hogy meghatározzuk autóink mennyi időt töltenek kihasználatlanul, először azt kell meghatározni, hogy mennyi időt töltenek mozgásban. A kérdéskört Paul Barter, várostervezési szakértő vizsgálta áthatólag. Elemzése során három módszert használt az autók kihasználtságának meghatározására...

Tovább

A közösségi megosztás (sharing economy) lényege az eszközök, mint erőforrás hatékonyabb kihasználása. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a tulajdonunkban lévő eszközök használatát ideiglenesen valaki más részére ingyen vagy anyagi ellenszolgáltatásért cserébe átengedjük. Az eszközök megosztása lehetővé teszi, hogy valamit akkor használjunk, amikor épp szükségünk van rá anélkül, hogy megvásárolnánk azt vagy a tulajdonos hátrányt szenvedne abból.

Tovább