Keress pénzt az autóddal

Autóink idejük 95%-át kihasználatlanul töltik. Oszd meg az autódat, amikor nem használod és keresd meg fenntartási költségeidet vagy akár többet is!

Biztonság és bizalom


Teljes körű védelem

Autódat ingyenes, nemzetközi autós asszisztencia szolgáltatással kiegészített teljes körű casco biztosításunk védi. Az esetleges bírságokért visszafizetési garanciát vállalunk.
További információk

Aegon Útitárs autós asszisztencia
Tudd autódat biztonságban
Tiéd az irányítás

Ellenőrzött bérlők

Oldalunkon kizárólag regisztrált felhasználók bérelhetnek autót. A regisztárció során ellenőrizzük személyazonosságukat és egy bankkártya rögzítésére is kötelezzük őket


Tiéd az irányítás

Te döntesz, hogy autódat kinek, mikor és milyen feltételekkel adod bérbe. Foglalás során megtekintheted bérlőid fényképes adatlapját és elolvashatod korábbi értékeléseit.

Tiéd az irányítás

Mennyit kereshetek?

32 500 Ft

havonta

Autód értéke

1 000 000 Ft

Bérelt napok száma

5

Ez a szám egy becsült érték. Tényleges kereseted az autód pontos típusa, évjárata, felszereltsége, a szezon és számos más tényező alapján változhat. Ha szeretnél várható keresetedről egy egyedi, pontosabb becslést kapni kérjük, adj meg néhány adatot autódról.

Hogyan működik?

Regisztráld autódat

Adj meg néhány adatot az autódról, határozd meg a bérleti feltételeid, állítsd be autód elérhetőségét és máris készen vagy. Autód regisztrációja teljesen ingyenes.

Találkozz bérlőddel

Autódat személyesen, az előre megbeszélt helyen és időben kell átadnod. Írjátok alá a bérleti szerződést, add át a kulcsokat és máris készen vagytok. A bérlet lejártával vedd át az autód és értékeld bérlődet.

Reagálj foglalási igényeidre

Autód a regisztrációt követően online lefoglalható. A foglalási igényekről emailben és smsben is értesítésítünk. Foglalási igényeidet belátásod szerint elfogadhatod vagy elutasíthatod.

Ellenőrizd a bankszámlád

Sikeres bérlés esetén jutalékot számítunk fel, amely az általad meghatározott bérleti díj 30%-a. A szolgáltatási díjunkkal csökkentett bérleti díjat a foglalást végét követő 2. munkanapon átutaljuk a megadott számlaszámra.

Add bérbe autódat most

Autód megosztása teljesen ingyenes, azt bármikor szüneteltetheted és abba is hagyhatod.

Legfontosabb tudnivalók

Minden amit tudni érdemes mielőtt belevágsz az autód megosztásába!

Gyakori kérdések

  Milyen autót oszthatok meg?

Érvényes műszaki vizsgával és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkező, maximum 15 éves személygépjárművek, valamint kishaszon-gépjárművek bérbeadására van lehetőség. Ha ennél idősebb autót szeretnél megosztani kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Autódnak (és tartozékainak) meg kell felelnie a hatályos közlekedési szabályoknak és biztonságos közlekedésre alkalmas állapotban kell lennie.

  Ki bérelheti ki az autómat és mikor?

Te döntesz arról, hogy autódat kinek és mikor adod bérbe! Az AutoPalon kizárólag regisztrált felhasználók bérelhetnek autót személyi azonosságuk igazolását és egy bankkártya rögzítését követően. Autót kizárólag legalább 21 éves, érvényes vezetői engedéllyel és legalább kétéves vezetői tapasztalattal rendelkező személyek bérelhetnek. A foglalás jóváhagyása előtt lehetőséged van megtekinteni bérlőid nyílvános profilját és korábbi értékeléseiket is elolvashatod. Autódat a nap 24 órájában lefoglalhatják az általad meghatározott időszakokban. Autód elérhetőségét személyes fiókodban az autód naptárának menüpontjában határozhatod meg.

  Mi történik ha kár keletkezik az autóban, ellopják vagy "lelakják" azt?

Bérlőidnek kötelessége autódat olyan állapotban visszaszolgáltatni, mint amilyen állapotban azt elvitték. Minden más esetben teljes felelősséggel tartoznak.

* Fizikai sérülés és lopás esetén a biztosító téríti a mindenkori kár 90%-át. Az ezt meghaladó 10%-os önrészt bérlőidnek kötelessége megtéríteni. A biztosítás részleteiről további információ az alábbi linken található.

* Ha az autódat koszosan hozzák vissza, kártérítésre vagy jogosult. Erről további információ az alábbi linken található.

* A bérlőnek felroható műszaki meghibásodás esetén bérlőidnek szintén kötelessége a javítás költségeket megtéríteni. Vitás esetekben lehetőség van szakértő bevonására.

  Milyen kötelezettségekkel jár az autóm megosztása?

Autód regisztrációja teljesen ingyenesen, megosztását bármikor szünteltetheted vagy akár abba is hagyhatod.

  Hogyan történik a fizetés?

Az AutoPalnál kizárólag elektronikus bankkártyás fizetésre van lehetőség, ami egyaránt szolgálja a bérlő és a tulajdonos kényelmét és biztonságát. Nem kell pontos címletekkel bajlódni, a foglalás meghosszabbítása esetén nincs szükség személyes találkozóra, ráadásul ennek köszönhetően tudjuk garantálni az utólagos büntetések és költségek behajtását.

  Mi történik ha büntetést szereznek a bérlet ideje alatt?

Bérlőid a bérlet ideje alatt elkövetett közlekedési szabálysértésekért teljes felelősséggel tartoznak. A közlekedési szabálysértéstől függően a felelőség vagy egyszerűen áthárítható a bérlőre, vagy a megfizetett bírság kerül megtérítésre. Tulajdonosainkat minden esetben kárpótoljuk.

Kérdésed van?