Autóbérlés okosabban

Bérelj autót a környékeden közvetlenül tulajdonosoktól nyitvatartási idő, sorbanállás és rejtett költségek nélkül.

Miért az AutoPal?

Online foglalás

Spórold meg a hosszas böngészést és telefonálgatást és foglalj autót a kanapéd kényelméből akár az éjszaka közepén csupán néhány kattintással.

Te irányítasz
Te irányítasz

Kerüld el a meglepetéseket

Kategóriák helyett válaszd az utazásodhoz legmegfelelőbb autót valós fényképek és részletes leírások alapján, rejtett költségek nélkül.

Tudd magad biztonságban

A legtöbb autót ingyenes teljes körű casco biztosítás és nemzetközi autós asszisztencia védi, így utazásod során a legnagyobb biztonságban tudhatod magad.

Tudd autódat biztonságban

Hogyan működik?

Készítsd el profilodat

Amikor az AutoPalon foglalsz autót, valakinek a saját autóját fogod használni. A legtöbb tulajdonos érthető módon szeretne megbizonyosodni arról, hogy autója jó kezekbe kerül ezért is autót kizárólag regisztrációt követően foglalhatsz. Adj meg néhány adatot magadról és segítsd a tulajdonost, hogy kicsit jobban megismerhessen. Építsünk egy megbízható közösséget!

Véglegesítsd foglalásod

A foglalási igényedet a tulajdonosnak vissza kell igazolnia. Erre 24 óra áll a rendelkezésére, azonban tapasztalataink szerint ez sokkal hamarabb megtörténik. A foglalás véglegesítéséhez a bérleti díjat előre rendezned kell online fizetési rendszerünkön keresztül.

Vedd fel a kapcsolatot a tulajdonossal

Válaszd ki az igényeidnek megfelelő autót és küldj foglalási igényt! A foglalási igény küldése során lehetőséged van üzenetet küldeni a tulajdonosnak és feltenni esetleges kérdéseidet. A foglalási igény nem minősül végleges foglalásnak így egyszerre akár több tulajdonossal is felveheted a kapcsolatot.

Vedd át az autót

Az autót a megegyezés szerinti helyen és időben veheted át. A papírmunkát mi előre elkészítjük, így Nektek csupán az autót kell átnéznetek és máris útra készen állsz! Az autót az előre megbeszélt helyen és időben kell visszaszolgáltatnod.

Bérelj most

Gyakori kérdések

  Hogyan tudok autót bérelni?

Az AutoPalon a nap bármely időpontjában egyszerűen, csupán néhány kattintással, telefonálás nélkül bérelhetsz autót. Keress autót település vagy időpont alapján. A találati listát ár, távolság, autó típus és még sok szempont alapján testreszabhatod!

A foglaláshoz regisztrálnod kell a honlapon, amelynek során meg kell adnod néhány adatot magadról, valamint egy bankkártya rögzítésére is megkérünk.

  Ki bérelhet autót az AutoPal oldalán?

Oldalunkon a 21. életévet betöltött érvényes vezetői engedéllyel rendelkező regisztrált felhasználók bérelhetnek autót.

  Mi a foglalás menete?

1. Add meg, hogy mikor és hol szeretnél autót bérelni, majd válaszd ki a számodra legmegfelelőbb autót.

2. Küldj foglalási igényt! A foglalási igény elküldése során lehetőséged van bemutatkozni és további kérdéseidet is felteheted. Egyszerre több autóra is küldhetsz foglalási igényt.

3. A tulajdonosnak 24 órája van visszaigazolni a foglalási igényedet, de tapasztalataink alapján ez sokkal hamarabb megtörténik. A foglalási igény visszaigazolásáról emailben és sms-ben értesítünk.

4. Foglalásod véglegesítéséhez rendezd a bérleti díjat. Ne feledd, hogy egy autóra ugyanarra az időszakra egyszerre több foglalás is érkezhet - így fontos, hogy a bérleti díjat minél hamarabb ki is egyenlítsd.

  Mennyibe kerül autót foglalni az AutoPalon?

Az AutoPal szolgáltatása a bérlőknek teljesen ingyenes, így csak a kiválasztott autó bérleti díját kell kifizetned. Az autók bérleti díjait minden esetben a tulajdonosok határozzák meg, a díjakkal kapcsolatban az AutoPal csak javaslatokat tehet.

  Hogyan vehetem fel a tulajdonossal a kapcsolatot?

A foglalási igényed elküldése során és azt követően rendszerünkön keresztül bármikor kényelmesen üzenhetsz a tulajdonosnak. A tulajdonos telefonszámát a bérleti díj rendezését követően juttatjuk el számodra.

Fontos továbbá, hogy a foglalás feltételeiben bekövetkező minden változást rögzítenetek kell oldalunkon. Az oldalon kívüli módosítások elszámolási, biztosítási problémákhoz vezethetnek és akár az oldalról való kitiltással járhatnak.

  Mikor és hogyan kell fizetni az autóért?

A bérleti díjat előre, a foglalási igény tulajdonos által történő visszaigazolását követően az OTP Simple által üzemeltetett elektronikus fizetési rendszerünkön keresztül kell rendezni. Erre a Személyes profilodban a Foglalások menüpont alatt van lehetőséged.

  Van lehetőség készpénzes fizetésre?

Az AutoPalon kizárólag elektronikus fizetésre van lehetőség, ami mind a bérlő, mind a tulajdonos kényelmét és biztonságát szolgálja. Nem kell pontos címletekkel bajlódni, a foglalás meghosszabbítása esetén nincs szükség személyes találkozóra, illetve olyan vitás helyzeteket is elkerülhetünk, mint például a jogtalanul visszatartott kaució. A készpénzes fizetés az Általános Szerződési Feltételeink megsértését jelenti, és az oldalról való kitiltással járhat.

  Adataim biztonságban vannak?

Adataidat szigorúan bizalmasan kezeljük, azokat a harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki. Az elektronikus fizetési rendszerünket az OTP Simple működteti, aki fizetési adataidat a legszigorúbb nemzetközi szabvány, a Payment Card Industry Data Security Standard szerint kezeli. Részletes Adatkezelési Szabályzatunkat itt találod. találod.

Chevrolet Lacetti

M. Tamás

Budapest, Gát utca 9-11

8 000 Ft /nap

Mitsubishi Colt avatar

L. Dániel

Budapest, Hadrianus utca 3

5 100 Ft /nap

Volkswagen Golf avatar

N. Barna

Budapest, Fóti út

12 900 Ft /nap

Kia Carnival avatar

O. Zoltan

Gödöllő, Dózsa György út

7 500 Ft /nap

További autóink  

Csatlakozz közösségünkhöz

Ha most épp nincs is, de a jövőben lehet, hogy szükséged lesz autóra, csatlakozz közösségünkhöz! Az inspiráló beszámolókat, érdekes híreket és a visszatérő kedvezményeket garantáljuk!