Oszd meg másokkal autód örömét, mi eloszlatjuk félelmeidet!

Oszd meg másokkal autód örömét, mi eloszlatjuk félelmeidet!

autopal - 2017.07.09.

Tudtad, hogy autóink idejük 95 százalékát kihasználatlanul töltik? Ha például a buszbérletedről vagy metróbérletedről derülne ki ugyanez, a következő hónapban már azon gondolkoznál, érdemes-e venned egyáltalán. Autód eladásánál azonban egy sokkal jobb megoldást kínálunk számodra. Gondolkoztál már a megosztásán?

Ahogy arról már egy korábbi begyejzésünkben beszámoltunk, az autómegosztással nem csupán autód fenntartási költségeit keresheted meg, de egy élhetőbb környezethez kialakításához is hozzájárulhatsz. Úgy érzed, hogy ez mind szép és jó, de maradtak még benned kérdések? Összeszedtük a leggyakrabban felmerülő aggodalmakat, és megpróbáljuk mindegyiket eloszlatni!

Ki és milyen feltételekkel bérelheti ki az autómat?

Nálunk Te irányítasz! Te döntöd el, kinek, mikor és milyen feltételekkel adod bérbe autódat! Bérleti díj, km korlátozás, kaució és még sok más szempont alapján teljesen személyre szabhatod bérleti feltételeid, hogy nyugodt szívvel adhasd bérbe járművedet.

Tisztában vagyunk vele, hogy a megosztás bizalmi kérdés. Teljesen nyilvánvaló, hogy a szomszédodnak vagy a barátaidnak könnyebben kölcsönadnád az autódat, mint egy ismeretlennek. Amint átlépjük közvetlen környezetünk határait, bizalmatlanabbá válunk. Ez teljesen természetes.

Mi egy olyan közösséget építünk, amelynek az alapja a kölcsönös bizalom. Autódat kizárólag regisztrált felhasználók bérelhetik ki, akiknek a regisztráció során igazolniuk kell személyazonosságukat. Mitöbb, leendő bérlődnek a foglaláshoz egy bankkártya rögzítésére is szüksége lesz.

Miután visszakaptad autódat, részletes értékelést tehetsz közzé bérlődről, így biztosítva a felelősségteljes használatot. Neki természetesen ugyancsak lehetősége nyílik az értékelésre, hiszen rendszerünk a kölcsönösségen alapul.

Mi történik, ha baja esik az autómnak?

Az autóbérlés során a bérlő felelős minden bírságért és minden kárért. Annak érdekében, hogy saját és bérlőd kocázatát is csökkentsd, lehetőség van díjmentes, teljes körű casco biztosítás kötésére és akár GPS nyomkövető beszereltetésére is. Casco díjcsomagunk kiválasztásával autódat az Aegon Útitárs asszisztencia szolgáltatással kiegészített teljes körű casco biztosítása védi belföldön és külföldön egyaránt. Nyomkövető szolgáltatásunk azon túl, hogy folyamatosan mutatja az autód pozícióját, számos hasznos adattal szolgál arról, hogyan is bántak járműveddel (gyorsulás, lassulás, megtett távolság, legmagasabb sebesség, stb).

Mi történik, ha szükségem van az autómra?

Autódhoz a regisztráció során egy naptárat rendelünk hozzá, amit érdemes naprakészen tartanod, hogy bérlőid mindig tudják, autód mikor érhető el.

Ha bármikor szükséged lenne az autódra, egyszerűen rögzítsd a kérdéses napokat autód naptárában, és azokon a napokon autód nem lesz foglalható!

Hogyan működik az autómegosztás a gyakorlatban?

Ha vettél egy nagy levegőt, és úgy döntöttél, hogy belevágsz, látni fogod, mennyire egyszerű is az egész. Autódat ingyenesen regisztrálhatod honlapunkon. Nincs szükséged másra, mint egy rövid leírás készítésére, néhány fényképre és már kész is vagy!

Ha valaki szeretné lefoglalni autódat, arról e-mailben és sms-ben is értesítünk. A bejövő foglalásokat belátásod szerint elutasíthatod vagy elfogadhatod. Ha elfogadtad a beérkező kérést, nincs más teendőd, mint egyeztetni a bérlőddel, hogy mikor és hol találkozzatok, hogy átadhasd neki az autót. Ne izgulj, a papírmunkával sem kell babrálnod, mert mi a bérleti szerződést is előkészítjük Neked!

Mennyit is kereshetek az autóm megosztásával?

Kereseted a bérleti díj szolgáltatási díjainkkal csökkentett összege. Szolgáltatási díjat kizárólag megvalósult bérlet esetén számítunk fel, amelynek mértéke 10% - 30% között változik az általad választott díjcsomag alapján. Habár tényleges kereseted autód típusa mellett, az általad meghatározott bérleti díjtól és az adott szezontól egyaránt függ, kalkulátorunk segítségével egyszerűen megtekintheted, hogy hozzávetőlegesen mennyi is az annyi.

Természetesen ha további kérdéseid merülnének fel az autómegosztással, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi mindig örömmel segítünk!