Kérdésed van?

Vess egy pillantást Tudásbázisunkra, ahol összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat és a leggyakoribb kérdésekre a válaszainkat.

Tudnivalók bérlőknek

  Hogyan tudok autót bérelni?

Az AutoPalon a nap bármely időpontjában egyszerűen, csupán néhány kattintással, telefonálás nélkül bérelhetsz autót. Keress autót település vagy időpont alapján. A találati listát ár, távolság, autó típus és még sok szempont alapján testreszabhatod!

A foglaláshoz regisztrálnod kell a honlapon, amelynek során meg kell adnod néhány adatot magadról, valamint egy bankkártya rögzítésére is megkérünk.

  Ki bérelhet autót az AutoPal oldalán?

Oldalunkon a 21. életévet betöltött érvényes vezetői engedéllyel rendelkező regisztrált felhasználók bérelhetnek autót.

  Mi a foglalás menete?

1. Add meg, hogy mikor és hol szeretnél autót bérelni, majd válaszd ki a számodra legmegfelelőbb autót.

2. Küldj foglalási igényt! A foglalási igény elküldése során lehetőséged van bemutatkozni és további kérdéseidet is felteheted. Egyszerre több autóra is küldhetsz foglalási igényt.

3. A tulajdonosnak 24 órája van visszaigazolni a foglalási igényedet, de tapasztalataink alapján ez sokkal hamarabb megtörténik. A foglalási igény visszaigazolásáról emailben és sms-ben értesítünk.

4. Foglalásod véglegesítéséhez rendezd a bérleti díjat. Ne feledd, hogy egy autóra ugyanarra az időszakra egyszerre több foglalás is érkezhet - így fontos, hogy a bérleti díjat minél hamarabb ki is egyenlítsd.

  Mennyibe kerül autót foglalni az AutoPalon?

Az AutoPal szolgáltatása a bérlőknek teljesen ingyenes, így csak a kiválasztott autó bérleti díját kell kifizetned. Az autók bérleti díjait minden esetben a tulajdonosok határozzák meg, a díjakkal kapcsolatban az AutoPal csak javaslatokat tehet.

Tudnivalók tulajdonosoknak

  Hogyan oszthatom meg az autómat?

Regisztrálj oldalunkon és készítsd el személyes fiókodat. Személyes fiókodon belül tudod létrehozni autó(i)d ingyenes profilját és innen kezelheted majd foglalásaidat is.

Autód profiljára gondolj úgy, mint egy publikus adatlap, ahol leendő bérlőid megtekinthetik és lefoglalhatják autóidat. Autód profiljának elkészítéséhez szükséged lesz a forgalmi engedélyre és néhány fényképre az autódról. A folyamat csupán néhány percet vesz igénybe és a profilt azonnal aktiváljuk, így autód rögtön lefoglalható lesz.

Ha a regisztráció során segítségre lenne szükséged, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és egy Neked megfelelő időpontban szívesen végigvezetünk a regisztráció lépésein.

  Milyen autót oszthatok meg?

Érvényes műszaki vizsgával és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkező, maximum 15 éves személygépjárművek, valamint kishaszon-gépjárművek bérbeadására van lehetőség. Ha ennél idősebb autót szeretnél megosztani kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Autódnak (és tartozékainak) meg kell felelnie a hatályos közlekedési szabályoknak és biztonságos közlekedésre alkalmas állapotban kell lennie.

  Ki bérelheti ki az autómat és mikor?

Te döntesz arról, hogy kinek és mikor adod bérbe az autódat! Autód lefoglalásához bérlőidnek foglalási igényt kell küldeniük, amit saját belátásod szerint elfogadhatsz vagy elutasíthatsz.

Az AutoPalon kizárólag regisztrált felhasználók bérelhetnek autót személyi azonosságuk igazolását és egy bankkártya rögzítését követően. Autót kizárólag a 21. életévét betöltött, érvényes vezetői engedéllyel rendelkező személyek bérelhetnek. A foglalás jóváhagyása előtt lehetőséget van megtekinteni bérlőid nyílvános profilját és korábbi értékeléseit is elolvashatod.

Autódat a nap 24 órájában lefoglalhatják az általad meghatározott időszakokban. Autód elérhetőségét személyes fiókodban az autód naptár menüpontjában határozhatod meg.

  Mennyit kereshetek az autóm megosztásával?

Kereseted a bérleti díj szolgáltatási díjunkkal csökkentett összege. Szolgáltatási díjunk mértéke 15%, vagy 30% az általad választott biztosítási opciótól függően. Szolgáltatási díjunkat kizárólag sikeres foglalás esetén számítjuk fel és a bérleti díjból vonjuk le. Az így csökkentett bérleti díjat a bérlés követően 2 munkanapon belül utaljuk át az általad meghatározott bankszámlára.

A bérleti díjon felül lehetőséged van
- kiszállítást vállalni, amiért belátásod szerint további díjat kérhetsz, illetve
- a napi maximális futásteljesítményt és az efölött megtett távolságra km díjat meghatározni.
Szolgáltatási díjunk a teljes bevétel alapján kerül meghatározásra és levonásra.

Kapcsolat

Nem találod a kérdésedre a válaszd vagy csak szeretnéd felvenni a kapcsolatot velünk? Írj nekünk vagy üzenj a Facebookon!

Kérj visszahívást

Autód megosztását fontolgatod, azonban lenne néhány kérdés amit előbb átbeszélnél velünk? Kérj visszahívást!