Kérdésed van?

Vess egy pillantást Tudásbázisunkra, ahol összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat és a leggyakoribb kérdésekre a válaszainkat.

Tudnivalók bérlőknek

  Hogyan tudok autót bérelni?

Az AutoPalon a nap bármely időpontjában egyszerűen, csupán néhány kattintással, telefonálás nélkül bérelhetsz autót. Keress autót település vagy időpont alapján. A találati listát ár, távolság, autó típus és még sok szempont alapján testreszabhatod!

A foglaláshoz regisztrálnod kell a honlapon, amelynek során meg kell adnod néhány adatot magadról, valamint egy bankkártya rögzítésére is megkérünk.

  Ki bérelhet autót az AutoPal oldalán?

Oldalunkon a 21. életévet betöltött érvényes vezetői engedéllyel rendelkező regisztrált felhasználók bérelhetnek autót.

  Mi a foglalás menete?

1. Add meg, hogy mikor és hol szeretnél autót bérelni, majd válaszd ki a számodra legmegfelelőbb autót.

2. Küldj foglalási igényt! A foglalási igény elküldése során lehetőséged van bemutatkozni és további kérdéseidet is felteheted. Egyszerre több autóra is küldhetsz foglalási igényt.

3. A tulajdonosnak 24 órája van visszaigazolni a foglalási igényedet, de tapasztalataink alapján ez sokkal hamarabb megtörténik. A foglalási igény visszaigazolásáról emailben és sms-ben értesítünk.

4. Foglalásod véglegesítéséhez rendezd a bérleti díjat. Ne feledd, hogy egy autóra ugyanarra az időszakra egyszerre több foglalás is érkezhet - így fontos, hogy a bérleti díjat minél hamarabb ki is egyenlítsd.

  Mennyibe kerül autót foglalni az AutoPalon?

Az AutoPal szolgáltatása a bérlőknek teljesen ingyenes, így csak a kiválasztott autó bérleti díját kell kifizetned. Az autók bérleti díjait minden esetben a tulajdonosok határozzák meg, a díjakkal kapcsolatban az AutoPal csak javaslatokat tehet.

Tudnivalók tulajdonosoknak

  Mi történik ha kár keletkezik az autóban, ellopják vagy "lelakják" azt?

Bérlőidnek kötelessége autódat olyan állapotban visszaszolgáltatni, mint amilyen állapotban azt elvitték. Minden más esetben teljes felelősséggel tartoznak.

* Fizikai sérülés és lopás esetén a biztosító téríti a mindenkori kár 90%-át. Az ezt meghaladó 10%-os önrészt bérlőidnek kötelessége megtéríteni. A biztosítás részleteiről további információ az alábbi linken található.

* Ha az autódat koszosan hozzák vissza, kártérítésre vagy jogosult. Erről további információ az alábbi linken található.

* A bérlőnek felroható műszaki meghibásodás esetén bérlőidnek szintén kötelessége a javítás költségeket megtéríteni. Vitás esetekben lehetőség van szakértő bevonására.

  Milyen autót oszthatok meg?

Érvényes műszaki vizsgával és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkező, maximum 15 éves személygépjárművek, valamint kishaszon-gépjárművek bérbeadására van lehetőség. Ha ennél idősebb autót szeretnél megosztani kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Autódnak (és tartozékainak) meg kell felelnie a hatályos közlekedési szabályoknak és biztonságos közlekedésre alkalmas állapotban kell lennie.

  Ki bérelheti ki az autómat és mikor?

Az AutoPalon a 21. életévét betöltött, érvényes vezetői engedéllyel rendelkező regisztrált felhasználók bérelhetnek autót. A regisztráció során ellenőrizzük személyi azonosságukat és bankkártyás fizetési adataik is rögzítésre kerülnek. Autódat minden esetben Te döntöd el, hogy kinek adod bérbe. A foglalás jóváhagyása előtt lehetőséget van megtekinteni bérlőid nyílvános profilját és korábbi értékeléseit is elolvashatod.

Autódat a nap 24 órájában lefoglalhatják az általad meghatározott időszakokban. Autód elérhetőségét személyes fiókodban az autód naptár menüpontjában határozhatod meg.

  Mi történik ha büntetést szereznek a bérlet ideje alatt?

Bérlőid a bérlet ideje alatt elkövetett közlekedési szabálysértésekért teljes felelősséggel tartoznak. A közlekedési szabálysértéstől függően a felelőség vagy egyszerűen áthárítható a bérlőre, vagy a megfizetett bírság kerül megtérítésre. Tulajdonosainkat minden esetben kárpótoljuk.

Kapcsolat

Nem találod a kérdésedre a válaszd vagy csak szeretnéd felvenni a kapcsolatot velünk? Írj nekünk vagy üzenj a Facebookon!

Kérj visszahívást

Autód megosztását fontolgatod, azonban lenne néhány kérdés amit előbb átbeszélnél velünk? Kérj visszahívást!