Ajándékozz élményt

Válogass egyedi autóink közül és lepd meg szeretteidet egy életre szóló élménnyel.

Hogyan működik?

Válassz autót

Válaszd ki az autót, amit ajándékoznál és a megfelelő időpontot. Az autó csak a Tiétek és akár több napra is lefoglalhatod. Foglalásod időpontját, de akár a kiválasztott autót is utólag módosíthatod.

Élményvezetés
Online autófoglalás

Egyeztess a tulajdonossal

Regisztrálj és küldj foglalási igényt a saját nevedben. A foglalás során használd az "AJANDEK" kódot és mindenképp tájékoztasd a tulajdonost, hogy ajándékozás céljából foglalsz.

Add át az ajándékod

Sikeres foglalás esetén a kiválasztott autóról ajándékutalványt készítünk, amit emailben küldünk el. Ezt kinyomtathatod, de akár az ajándék címzettjének is továbbíthatod egy személyes üzenettel kiegészítve.🙂

Ajándékozz élményvezetést

Bmw 330 Cabrio

S. Csaba

Budapest, Ambrus utca

27 900 Ft /nap

Ford Mustang

H. Bence

Budapest, Királyok útja

38 000 Ft /nap

További autóink  

Nem tudsz választani?

Válaszd szabadon felhasználható ajándékutalványunkat, ami 12 hónapig bármelyik aktuálisan elérhető autóra beváltható. Az utalvány értékét tetszőlegesen határozhatod meg.

Rendelj ajándékutalványt itt

Gyakori kérdések

  Hogyan módosíthatom a foglalásomat?

Időpont módosítása
Foglalásod időpontját felhasználói fiókodból bármikor egyszerűen, néhány kattintással módosíthatod. A módosítást a tulajdonosnak természetesen jóvá kell hagynia.

Autó módosítása
Ha másik autót szeretnél foglalni, akkor meglévő foglalásodat le kell mondanod és új foglalást kell küldened a másik autóra. Az eredeti foglalásra vonatkozó bérleti díjat jóváírjuk a bankkártyádon és egy új ajándékutalványt is kiállítunk.

  Hogyan választhatok, hogy kinek küldjétek az ajándékutalványt?

Az ajándékutalványt Neked mindenképp kiküldjük. Ebben az emailben lesz lehetőséged az ajándékutalvány az ajándékozottnak is továbbítani egy személyes üzenetettel! 🙂

  Mi történik, ha valamilyen oknál fogva meghiúsul a bérlés?

Ha valami közbejönne és egy másik időpontban sem alkalmas, akkor természetesen a bérleti díjat visszatérítjük. Kérjük, ezt mindenképp időben jelezd, ugyanis a 14 napon belül lemondott foglalásokra a normális lemondási szabályok vonatkoznak. Ha a tulajdonos hibájából kifolyólag nem jönne össze a foglalás, akkor természetesen a teljes bérleti díjat visszatérítjük.

  Nincs jogosítványom, hogyan tudok foglalási igényt küldeni?

A foglalási igény küldése során bekérjük a felhasználóink jogosítványainak adatait. Ha nem rendelkezel jogosítvánnyal, akkor légyszíves a jogosítvány számánál és kiállításának dátumánál adj meg egy tetszőleges hatjegyű számotegy és egy tetszőleges dátumot. A vezetőt az autó átvétele során tudjátok hozzáadni a bérleti szerződéshez, akinek minden körülmények között meg kell felelnie az vezetőkre vonatkozó elvárásoknak.

  Mik a vezetőre vonatkozó elvárások?

Az autókat minimum a 21. életévét betöltött, legalább 2 éves vezetői tapasztalattal rendelkező személyek vezethetik. Ezen felül a tulajdonosoknak lehetnek saját elvárásaik, így mindenképp javasoljuk, hogy a foglalás során ezzel kapcsolatban egyeztess a tulajdonossal. A vezetőt az autó átvétele során tudjátok másodvezetőként hozzáadni a bérlethez.

  Nem kaptam meg az ajándékutalványt. Mi a teendő?

Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

További kérdésed van?