Hogyan működik?

Bérelj autót vagy oszd meg sajátodat néhány egyszerű lépésben

Foglalj autót

Készítsd el profilodat

Amikor az AutoPalon foglalsz autót, valakinek a saját autóját fogod használni. A legtöbb tulajdonos érthető módon szeretne megbizonyosodni arról, hogy autója jó kezekbe kerül ezért is autót kizárólag regisztrációt követően foglalhatsz. Adj meg néhány adatot magadról és segítsd a tulajdonost, hogy kicsit jobban megismerhessen. Építsünk egy megbízható közösséget!

Vedd fel a kapcsolatot a tulajdonossal

Válaszd ki az igényeidnek megfelelő autót és küldj foglalási igényt! A foglalási igény küldése során lehetőséged van üzenetet küldeni a tulajdonosnak és feltenni esetleges kérdéseidet. A foglalási igény nem minősül végleges foglalásnak így egyszerre akár több tulajdonossal is felveheted a kapcsolatot.

Véglegesítsd foglalásod

A foglalási igényedet a tulajdonosnak vissza kell igazolnia. Erre 24 óra áll a rendelkezésére, azonban tapasztalataink szerint ez sokkal hamarabb megtörténik. A foglalás véglegesítéséhez a bérleti díjat előre rendezned kell online fizetési rendszerünkön keresztül.

Vedd át az autót

Az autót a megegyezés szerinti helyen és időben veheted át. A papírmunkát mi előre elkészítjük, így Nektek csupán az autót kell átnéznetek és máris útra készen állsz! Az autót az előre megbeszélt helyen és időben kell visszaszolgáltatnod.

Oszd meg az autódat

Regisztráld autódat

Adj meg néhány adatot az autódról, határozd meg a bérleti feltételeid, állítsd be autód elérhetőségét és máris készen vagy. Autód regisztrációja teljesen ingyenes.

Reagálj foglalási igényeidre

Autód a regisztrációt követően online lefoglalható. A foglalási igényekről emailben és smsben is értesítésítünk. Foglalási igényeidet belátásod szerint elfogadhatod vagy elutasíthatod.

Találkozz bérlőddel

Autódat személyesen, az előre megbeszélt helyen és időben kell átadnod. Írjátok alá a bérleti szerződést, add át a kulcsokat és máris készen vagytok. A bérlet lejártával vedd át az autód és értékeld bérlődet.

Ellenőrizd a bankszámlád

Sikeres bérlés esetén jutalékot számítunk fel, amely az általad meghatározott bérleti díj 30%-a. A szolgáltatási díjunkkal csökkentett bérleti díjat a foglalást végét követő 2. munkanapon átutaljuk a megadott számlaszámra.