Keress pénzt az autóddal

Autóink idejük 95%-át kihasználatlanul töltik. Oszd meg az autódat, amikor nem használod és keresd meg fenntartási költségeidet vagy akár többet is!

Mennyit kereshetek?

32 500 Ft

havonta

Autód értéke

1 000 000 Ft

Bérelt napok száma

5

Ez a szám egy becsült érték. Tényleges kereseted az autód pontos típusa, évjárata, felszereltsége, a szezon és számos más tényező alapján változhat. Ha szeretnél várható keresetedről egy egyedi, pontosabb becslést kapni kérjük, adj meg néhány adatot autódról.

Mit garantálunk?


Tiéd az irányítás

Te döntesz, hogy autódat kinek és mikor adod bérbe és az autód bérleti feltételeit is tetszés szerint határozhatod meg. Autód megosztását bármikor szüneteltetheted és abba is hagyhatod.

Tiéd az irányítás
Tiéd az irányítás

Megbízható közösség

Oldalunkon kizárólag regisztrált felhasználók bérelhetik ki autódat személyi azonosságuk igazolását és egy bankkártya rögzítését követően.

Tulajdonosok és bérlők kölcsönösen értékelést adhatnak egymásról.


Teljes körű casco biztosítás, asszisztencia

Autódat a bérlet ideje alatt ingyenes, nemzetközi autós asszisztencia szolgáltatással kiegészített teljes körű casco biztosításunk védi.
További információk

Aegon Útitárs autós asszisztencia
Tudd autódat biztonságban

Hogyan működik?

Regisztráld autódat

Adj meg néhány adatot az autódról, határozd meg a bérleti feltételeid, állítsd be autód elérhetőségét és máris készen vagy. Autód regisztrációja teljesen ingyenes.

Találkozz bérlőddel

Autódat személyesen, az előre megbeszélt helyen és időben kell átadnod. Írjátok alá a bérleti szerződést, add át a kulcsokat és máris készen vagytok. A bérlet lejártával vedd át az autód és értékeld bérlődet.

Reagálj foglalási igényeidre

Autód a regisztrációt követően online lefoglalható. A foglalási igényekről emailben és smsben is értesítésítünk. Foglalási igényeidet belátásod szerint elfogadhatod vagy elutasíthatod.

Ellenőrizd a bankszámlád

Sikeres bérlés esetén jutalékot számítunk fel, amely az általad meghatározott bérleti díj 30%-a. A szolgáltatási díjunkkal csökkentett bérleti díjat a foglalást végét követő 2. munkanapon átutaljuk a megadott számlaszámra.

Add bérbe autódat most

Legfontosabb tudnivalók

Minden amit tudni érdemes mielőtt belevágsz az autód megosztásába!

Gyakori kérdések

  Milyen autót oszthatok meg?

Érvényes műszaki vizsgával és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkező, maximum 15 éves személygépjárművek, valamint kishaszon-gépjárművek bérbeadására van lehetőség. Ha ennél idősebb autót szeretnél megosztani kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Autódnak (és tartozékainak) meg kell felelnie a hatályos közlekedési szabályoknak és biztonságos közlekedésre alkalmas állapotban kell lennie.

  Ki bérelheti ki az autómat és mikor?

Az AutoPalon a 21. életévét betöltött, érvényes vezetői engedéllyel rendelkező regisztrált felhasználók bérelhetnek autót. A regisztráció során ellenőrizzük személyi azonosságukat és bankkártyás fizetési adataik is rögzítésre kerülnek. Autódat minden esetben Te döntöd el, hogy kinek adod bérbe. A foglalás jóváhagyása előtt lehetőséget van megtekinteni bérlőid nyílvános profilját és korábbi értékeléseit is elolvashatod.

Autódat a nap 24 órájában lefoglalhatják az általad meghatározott időszakokban. Autód elérhetőségét személyes fiókodban az autód naptár menüpontjában határozhatod meg.

  Mi történik ha kár keletkezik az autóban, ellopják vagy "lelakják" azt?

Bérlőidnek kötelessége autódat olyan állapotban visszaszolgáltatni, mint amilyen állapotban azt elvitték. Minden más esetben teljes felelősséggel tartoznak.

* Fizikai sérülés és lopás esetén a biztosító téríti a mindenkori kár 90%-át. Az ezt meghaladó 10%-os önrészt bérlőidnek kötelessége megtéríteni. A biztosítás részleteiről további információ az alábbi linken található.

* Ha az autódat koszosan hozzák vissza, kártérítésre vagy jogosult. Erről további információ az alábbi linken található.

* A bérlőnek felroható műszaki meghibásodás esetén bérlőidnek szintén kötelessége a javítás költségeket megtéríteni. Vitás esetekben lehetőség van szakértő bevonására.

  Milyen kötelezettségekkel jár az autóm megosztása?

Autód regisztrációja teljesen ingyenesen, megosztását bármikor szünteltetheted vagy akár abba is hagyhatod.

  Hogyan történik a fizetés?

Az AutoPalnál kizárólag elektronikus bankkártyás fizetésre van lehetőség, ami egyaránt szolgálja a bérlő és a tulajdonos kényelmét és biztonságát. Nem kell pontos címletekkel bajlódni, a foglalás meghosszabbítása esetén nincs szükség személyes találkozóra, ráadásul ennek köszönhetően tudjuk garantálni az utólagos büntetések és költségek behajtását. Készpénzes fizetés esetén biztosításunk hatályát veszti, így sem a fizikai sérülésekért, sem bármilyen egyéb követelésért felelősséget vállalni nem tudunk.

  Mi történik ha büntetést szereznek a bérlet ideje alatt?

Bérlőid a bérlet ideje alatt elkövetett közlekedési szabálysértésekért teljes felelősséggel tartoznak. A közlekedési szabálysértéstől függően a felelőség vagy egyszerűen áthárítható a bérlőre, vagy a megfizetett bírság kerül megtérítésre. Tulajdonosainkat minden esetben kárpótoljuk.

Kérdésed van?