Keress pénzt az autóddal

Autóink idejük 95%-át kihasználatlanul töltik. Oszd meg autódat, amikor nem használod és keresd meg fenntartási költségeidet vagy akár többet is!

Mennyit kereshetek?

32 500 Ft

havonta

Autód értéke

1 000 000 Ft

Bérelt napok száma

5

Ez a szám egy becsült érték. Tényleges kereseted az autód pontos típusa, évjárata, felszereltsége, a szezon és számos más tényező alapján változhat. Ha szeretnél várható keresetedről egy egyedi, pontosabb becslést kapni kérjük, adj meg néhány adatot autódról!

Mit garantálunk?


Tiéd az irányítás

Te döntesz, hogy autódat kinek és mikor adod bérbe és az autód bérleti feltételeit is tetszés szerint határozhatod meg. Autód megosztását bármikor szüneteltetheted és abba is hagyhatod.

Tiéd az irányítás
Tiéd az irányítás

Megbízható közösség

Oldalunkon kizárólag regisztrált felhasználók bérelhetik ki autódat személyi azonosságuk igazolását és egy bankkártya rögzítését követően.

Tulajdonosok és bérlők kölcsönösen értékelést adhatnak egymásról.


Teljes körű casco biztosítás, asszisztencia

Casco biztosításunk kiválasztásával autódat az Aegon Útitárs asszisztencia szolgáltatással kiegészített teljes körű casco biztosítása védi. Ingyenesen, belföldön és külföldön egyaránt.
További információk

Aegon Útitárs autós asszisztencia
Tudd autódat biztonságban

Hogyan működik?

Hirdesd meg autódat

Adj meg néhány adatot autódról, határozd meg a bérleti feltételeid, állítsd be autód elérhetőségeid és máris készen vagy! Autód hirdetése teljesen ingyenes, szolgáltatási díjat kizárólag megvalósult bérlés esetén számítunk fel.

Találkozz bérlőddel

Fogadd bérlődet a foglalásban rögzített időpontban, írjátok alá a bérleti szerződést, add át a kulcsokat és máris készen vagytok. A bérlet lejártával vedd át az autód és ne felejtsd el értékelni bérlődet!

Reagálj foglalási igényeidre

Ha valaki szeretné lefoglalni az autódat arról emailben és smsben is értesítésítünk. A foglalási igényt belátásod szerint elfogadhatod vagy elutasíthatod, Tiéd az irányítás!

Kifizetés

Online fizetési rendszerünk révén sosem kell közvetlenül foglalkoznod a pénzzel. A 15% - 30% szolgáltatási díjainkkal csökkentett bérleti díjat a foglalást követően 2 munkanapon belül automatikusan átutalunk számdodra.

Add bérbe autódat most

Legfontosabb tudnivalók

Minden amit tudni érdemes mielőtt belevágsz az autód megosztásába!

Gyakori kérdések

  Hogyan oszthatom meg az autómat?

Regisztrálj oldalunkon és készítsd el személyes fiókodat. Személyes fiókodon belül tudod létrehozni autó(i)d ingyenes profilját és innen kezelheted majd foglalásaidat is.

Autód profiljára gondolj úgy, mint egy publikus adatlap, ahol leendő bérlőid megtekinthetik és lefoglalhatják autóidat. Autód profiljának elkészítéséhez szükséged lesz a forgalmi engedélyre és néhány fényképre az autódról. A folyamat csupán néhány percet vesz igénybe és a profilt azonnal aktiváljuk, így autód rögtön lefoglalható lesz.

Ha a regisztráció során segítségre lenne szükséged, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és egy Neked megfelelő időpontban szívesen végigvezetünk a regisztráció lépésein.

  Milyen autót oszthatok meg?

Érvényes műszaki vizsgával és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkező, maximum 15 éves személygépjárművek, valamint kishaszon-gépjárművek bérbeadására van lehetőség. Ha ennél idősebb autót szeretnél megosztani kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Autódnak (és tartozékainak) meg kell felelnie a hatályos közlekedési szabályoknak és biztonságos közlekedésre alkalmas állapotban kell lennie.

  Ki bérelheti ki az autómat és mikor?

Te döntesz arról, hogy kinek és mikor adod bérbe az autódat! Autód lefoglalásához bérlőidnek foglalási igényt kell küldeniük, amit saját belátásod szerint elfogadhatsz vagy elutasíthatsz.

Az AutoPalon kizárólag regisztrált felhasználók bérelhetnek autót személyi azonosságuk igazolását és egy bankkártya rögzítését követően. Autót kizárólag a 21. életévét betöltött, érvényes vezetői engedéllyel rendelkező személyek bérelhetnek. A foglalás jóváhagyása előtt lehetőséget van megtekinteni bérlőid nyílvános profilját és korábbi értékeléseit is elolvashatod.

Autódat a nap 24 órájában lefoglalhatják az általad meghatározott időszakokban. Autód elérhetőségét személyes fiókodban az autód naptár menüpontjában határozhatod meg.

  Mennyit kereshetek az autóm megosztásával?

Kereseted a bérleti díj szolgáltatási díjunkkal csökkentett összege. Szolgáltatási díjunk mértéke 15%, vagy 30% az általad választott biztosítási opciótól függően. Szolgáltatási díjunkat kizárólag sikeres foglalás esetén számítjuk fel és a bérleti díjból vonjuk le. Az így csökkentett bérleti díjat a bérlés követően 2 munkanapon belül utaljuk át az általad meghatározott bankszámlára.

A bérleti díjon felül lehetőséged van
- kiszállítást vállalni, amiért belátásod szerint további díjat kérhetsz, illetve
- a napi maximális futásteljesítményt és az efölött megtett távolságra km díjat meghatározni.
Szolgáltatási díjunk a teljes bevétel alapján kerül meghatározásra és levonásra.

  Milyen kötelezettségekkel jár az autóm megosztása?

Autód regisztrációja teljesen ingyenesen, megosztását bármikor szünteltetheted vagy akár abba is hagyhatod.

  Van lehetőség készpénzes fizetésre?

Az AutoPalnál kizárólag elektronikus fizetésre van lehetőség, ami mind a bérlő, mind a tulajdonos kényelmét és biztonságát szolgálja. Nem kell pontos címletekkel bajlódni, a foglalás meghosszabbítása esetén nincs szükség személyes találkozóra, illetve olyan vitás helyzeteket is elkerülhetünk, mint például a jogtalanul visszatartott kaució. A készpénzes fizetés az Általános szerződési feltételeink megsértését jelenti és az oldalról való kitiltással járhat.

Kérdésed van?