Add át az autót, a többit bízd ránk

Online foglalási rendszerünkkel a bérbeadás biztonságosabb és kényelmesebb.

Miért az AutoPal?


Biztonság

Ismerd meg a bérlődet még a találkozó előtt és ne egy hangnak add bérbe az autódat a telefon másik oldalán.

Kerüld el az utólagos sérülések és büntetések anyagi következményeit.

Biztonság
Kényelem

Kényelem

Nincs több folyamatosan csörgő telefon. Online foglalási rendszerünkön keresztül autódat a nap 24 órájában lefoglalhatják, akkor is ha Te pihensz.

Autód naptárát naprakészen tartjuk és a bérleti szerződést is előkészítjük.

Mit nyújtunk?

Megbízható bérlők

Megbízható bérlők

Dönts egy fényképes adatlap és korábbi értékelések alapján, hogy kinek adod bérbe autóidat. Értékeld bérlőidet Te is és hozzunk létre egy megbízható közösséget.

Anyagi biztonság

Anyagi biztonság

Oldalunkon kizárólag egy bankkárya rögzítését követően van lehetőség bérelni. Ez biztonságot nyújt a kaució visszaszolgáltatását követően felmerülő nem várt anyagi terhekre is.

Lemondások kezelése

Lemondások kezelése

A bérlőknek a bérleti díjat előre, a foglalás időpontjában bankkártyás fizetés keretében kell rendezniük. Ha nem jönnének el, egy napi díj továbbra is megillet.

Professzionális megjelenés

Professzionális megjelenés

Autódról részletes fényképes adatlapot készítünk nyílvános naptárral, így bérlőid telefonálgatás nélkül csupán néhány kattintással le is tudják foglalni autódat. Éjjel-nappal.

Ingyenes megjelenés

Nincs havidíj, sem egyéb rejtett költség. Kötelezettségek nélkül.
Szolgáltatási díjat kizárólag megvalósult bérlet esetén számítunk fel, ami a bérleti díjból kerül levonásra.

Saját biztonsági megoldások

Ha saját Casco biztosítással és / vagy nyomkövető rendszerrel rendelkezel, vagy ha autóidat ezek nélkül szeretnéd bérbeadni, a bérleti díj 90%-a a Te bevételed.

AutoPal biztonsági szolgáltatások

Ha szeretnéd igénybe venni az általunk kínált teljes körű casco biztosítást és / vagy GPS nyomkövetési szolgáltatást, bevételed a bérleti díj 70% - 80%-a a Te bevételed.

Hogyan működik?

1

Hozd létre hirdetésed

Regisztrálj és készítsd el az autód adatlapját csupán néhány perc alatt. A hirdetés ingyenes. Nincs havidíj, se egyéb rejtett költség.

Tartsd naptáradat mindig naprakészen, hogy a bérlők tudják mikor elérhető az autód.

2

Reagálj foglalási igényeidre

Autód online foglalási rendszerünkön keresztül a nap 24 órájában lefoglalható. A foglalási igényekről sms és email értesítést kapsz.

Foglalási igényeidet minél hamarabb hagyd jóvá vagy utasítsd el. Kérdés esetén üzenj a bérlőnek üzenetküldő rendszerünkön keresztül.

3

Add át az autót

Találkozz a bérlőddel az előre egyeztetett helyen és időben. A bérleti szerződést mi előkészítjük, így azt már csak ki kell nyomtatni és alá kell írni. Természetesen saját bérleti szerződést is használhatsz.

A bérletet követően vedd fel az autódat, nézd át és adj értékelést a bérlődről. Ha gond lenne, mi itt vagyunk.

4

Add meg a számlaszámod

Készpénzzel sosem kell majd foglalkoznod.

A bérleti díjat a bérlők a foglalás időpontjában elektronikus fizetésiu rendszerünkön keresztül rendezik. A szolgáltatási díjainkkal csökkentett bérleti díjat a bérletet követő 24 órán belül átutaljuk neked.

További kérdésed van?