Köszönjük az együttműködést!

2016 - 2021

5 év és több ezer sikeres foglalást követően sajnálatunkra szolgál bejelenteni, hogy a mai naptól, 2021. október 17-től az AutoPal szolgáltatásait megszüntetjük.

Ettől az időponttól kezdve új foglalásokra nincs lehetőség. A már visszaigazolt foglalások 2021. október 30. 23:59-ig befejezhetőek, az ezután véget érő foglalások törlésre kerülnek, a kifizetett bérleti díjakat visszatérítjük. A foglalásokat a fenti időpontot követően nem lehet meghosszabbítani.

A folyamatban lévő és esetleges jövőbeni követelések a szokásos módon kerülnek feldolgozásra. A tulajdonosoknak 24 órájuk van arra, hogy a foglalás befejezése után igényeiket benyújtsák. A közlekedési szabálysértésekkel kapcsolatos büntetéseket 2021. november 30-ig lehet benyújtani.


Bár nagyon sajnáljuk, hogy ezt a döntést akkor kell meghoznunk, amikor a szolgáltatásunk, és általában a megosztáson alapuló mobilitás iránti érdeklődés minden eddiginél nagyobb, büszkék vagyunk arra, amit elértünk. Felhasználóink ​​több, mint fele visszatérő felhasználóvá vált, a felhasználók által adott vélemények több mint 98%-a pozitív. Hisszük, hogy bebizonyítottuk, hogy a peer-to-peer autómegosztásnak helye van Magyarországon!

Felhasználóinknak, különösen azoknak, akik a kezdetektől velünk vannak, köszönjük az eddigi együttműködést és támogatást. Nélkületek az AutoPal soha sem jött volna létre! Ti vagytok a bizonyíték arra, hogy az egymás iránti bizalommal és tisztelettel értéket lehet teremteni.

Meggyőződésünk, hogy a peer-to-peer autómegosztásnak van jövője Magyarországon. Mindent meg fogunk tenni a koncepció népszerűsítése érdekében. Ha szeretnél értesítést kapni abban az esetben, ha a jövőben egy új peer-to-peer szolgáltatás indul kérjük, iratkozz fel.

Köszönjük mindenkinek a támogatást!

Az AutoPal csapata