M. Marcell


Reakció idő: Pár órán belül

Válaszadási ráta: 84%

Lexus Is

Adatlap

Saab 9-5

Adatlap

Az autó kiváló, a bérbeadó rugalmas. Csak ajánlani tudom.

M. Dávid

avatar
C. László

Korrekt, rugalmas átadás-átvétel

avatar
C. László

Az autót a megbeszélt helyen és időben tökéletes állapotban vettem át. A foglalást hosszabbítottam is a bérbeadó nagyon korrekt és rugalmas volt. Csak ajánlani tudom 5*

B. Katalin

Korrekt és rugalmas tulajdonos, az autó kifogástalan, kényelmes, mindennel jóval felszerelt.

S. Zoltán

Kitünő műszaki állapotú, kényelmes autó. Rugalmas segítőkész bérbeadó. Minden rendben.

B. Dávid

Minden rendben volt.A kocsi kenyelmes.

avatar
B. Istvan

Kedves, rugalmas tulaj, az autó teljesen felszerelt, maximális kényelem, legjobb ár/érték arány. Vigyétek! :)

B. László

Köszönet Marcell rugalmasságának és udvariasságának egy nagyon kellemes vezetési és foglalási élményen vagyok túl...

C. Krisztian

Nagyon korrekt és megbízható! Csak ajánlani tudom !

avatar
M. Alex

Az első AutoPal-os autóbérlésünk volt és csupa pozitív tapasztalattal. A papírmunka minimális volt az átadás-átvétel percek alatt megtörtént, a tulajdonos pedig nagyon rugalmas és mindenben a segítségünkre volt. Csak ajánlani tudom!

avatar
E. Csaba

Rugalmas tulajdonos es az auto is szep es jo vezetni is:)

H. Attila

Kényelmes, megbízható autó, rugalmas tulajdonos. Csak ajánlani tudom!

M. István

avatar
C. László

Sajnos nem sikerült jól ez a foglalás, ezért adok alacsony értékelést. Az autó nagyon szép és kényelmes, azonban nem volt megfelelő esztétikai és műszaki állapotban amikor idekaptam (eleje kissé törött volt, a motorral is több ismert probléma volt amik az utazás alatt többször is problémát okoztak). Ezekről nem kaptam előzetes tájékoztatást, ezért utolsó pillanatban már nem tudtam másik autót bérelni. A motor hibák miatt töbször is gondok voltak az úton (klíma időszakosan nem működött, motor melegedett, a stabilitás kontrol letiltotta a motort, két napig nem tudtam használni az autót stb.). Szerencsére biztonságosan visszaérkeztem, és mivel értek az autókhoz, ezért el tudtam hárítani a problémákat annyira, hogy menjen az autó (Marcell beleegyezésével) így nem kértem Assistance szolgáltatást. Az igazán kellemetlen rész az volt, hogy Marcell nem érezte úgy, hogy bocsánat kéréssel és valamilyen kompenzációval tartozik a kellemetlenségekért (vitázás után minimális díjvisszautalást kínált fel). Szerencsére az AutoPal csapatát bevonva sikerült elfogadható kompromisszumot találni. Bízom benne, hogy a jövőben megfelelő állapotban adják bérbe az autót, mert egyébként egy jó autó lehetne.

S. Ottó

Mint mindig, ezúttal is minden rendben ment.

avatar
C. László

Csak ajánlani tudom az autót és Marcellt is. Minden a megbeszéltek szerint történt, az autó a leírtak szerint kifogástalan állapotban volt és a bérlés végén még a reptérre is segített kijutni Marcell. Top rated car and owner, highly recommended.

I. Peter

Nagyon korrekt a bérbeadó, az autó is szuper! Gyors, rugalmas ügyintézés volt! Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

C. Anna

avatar
C. Zsolt

minden rendben zajlott, es az auto nagon szep allapotu!

H. Attila

Sziasztok! Első bérlésem volt az autopalon és nem az utolsó!Marcell nagyon segítőkész és igényes autó tulajdonos,ár/érték arányban a legjobb választás volt,fájó szívvel vittem vissza a kocsit!Mindenkinek ajánlani tudom csak!Szép napot!

K. Károly