M. Richárd


Értékelések: 14

Foglalások száma: 23

Opel Vectra C

Adatlap

Szép, tiszta, nagyon kényelmes autó, a korához képest meglepően újszerű állapotban. Kellemes volt vezetni. A tulajdonos gyors válaszadó, rugalmas és nagyon segítőkész. Átadás/átvétel során két éves kisfiam napirendjéhez maximálisan alkalmazkodott, sőt az isofix gyerekülést is berakta/kivette az autóból, majd a bejárati ajtóig cipelte :-) Nála jobb bérbeadót senki nem kívánhat.

K. Beata

Nagyon kedves és jófej tulajdonos! Maximális rugalmasság. Kiváló, csak ajánlani tudom mind a tulajdonost, mind az autót.

Menyhárt Attila

Nagyon rugalmas, korrekt és igényes a tulajdonos. Nagyon szép, kényelmes és tiszta az autó, ami szinte újszerű. Egy élmény vezetni. Gördülékeny volt a kommunikáció és az átadás-átvétel is. Mindenkinek ajánlom!!!

L. Sándor

Műszakilag és esztétikailag hibátlan autó. Nagyon jó és komfortos vezetési élmény volt 600 km-en át. Richárd nagyon rugalmasan és proaktivan tartotta velem a kapcsolatot az egész bérlésen keresztül. Felvétel/átadás gyors és könnyű volt. Bátran ajánlom!

É. Kristóf

Ismét kiváló bérbeadó, kiváló autó, kiváló élmény.

Menyhárt Attila

...tegnap óta csinálják és máris jobbak a nagy neveknél! Szó szerint, jobbak!

avatar
B. András

Nagyon kényelmes autó és rendkívül rugalmas, segítőkész bérbeadó :) Köszönöm!

S. Matyas

Nagyon rugalmas, korrekt és jófej a tulajdonos..Az autó nagyon jó műszaki állapotban van, kényelmes, igényes. Vezetési élmény nagyon jó . Gördülékeny volt a kommunikáció és az átadás-átvétel is. Mindenkinek ajánlom!Ha legközelebb is szükségem van autóra őt választom.

Z. Juhász

Nagy segítség volt az utolsó pillanatban! A tulajdonos a foglaláskor és a bérlés közben is gyorsan elérhető és segítőkész volt. Az autó kifogástalan volt, mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm a gyors segítséget!

H. Gábor

Nice car with great amenities. Cargo area is large. Richard is very responsive and accommodating.

avatar
N. Annamaria

Szuper volt a kocsi, rendkívüli kedves és segítőkész a bérbeadó. Minden tökéletes volt! Mindenkinek ajánlom Richard öt, nem fog csalódni. Én köszönök mindent.

avatar
K. István

Richard ismételten nagyon segítőkész, a kocsi továbbra is szuper volt. Mindenkinek ajánlom!!!

avatar
K. István

The car was excellent. Clean and comfortable. Richard was nice and even brought the car to us. Thank you.

W. Gary

Minden rendben volt. Csak ajánlani tudom.

I. Tamás