N. Barna


Reakció idő: Pár órán belül

Válaszadási ráta: 95%

Toyota Rav 4

Adatlap

Volkswagen Golf

Adatlap

Kicsit megkésve írok véleményt, de mindenképpen el szeretném mondani, hogy Barna és a felesége nagyon kedvesek és rugalmasak voltak. Az autóval csak egy gondot tapasztaltam: nehéz betartani vele a sebesség korlátozást mert a 2.2-es erőforrás úgy viszi a gépet, hogy kettőt pislogok és már 80-nal suhanok el az 50-es táblánál, pedig sport módba se kapcsoltam. Kellemes a mérete, könnyen parkolható, hála a tolatókamerának is. Kb 1 perc alatt fel tudtam a telefonommal kapcsolódni az autóra így a zenehallgatás és a navigáció is az első pillanattól ment rendesen. Az autó patika tisztaságú volt, mindent összevetve remek élménnyel gazdagodtam. Régóta ki akartam próbálni ezt az autót és fájó szívvel adtam vissza. De az holtbiztos, hogy a következő hazalátogatásom akalmával is Barnáékat fogom keresni, hogy bízzák rám ezt a fekete fenevadat. :)

P. Gábor

Minden rendben ment a bérléssel kapcsolatosan. Ez volt az első AutoPal-os foglalásom, így kicsit tartottam tőle, hogy hogyan is fog ez működni. Viszont minden nagyon flottul ment, az autó pedig tökéletes. Imádtam minden percet amit a vezetéssel töltöttem.

S. Beáta

Minden a legnagyobb rendben volt a foglalással, gyakorlatilag azonnal jött a válasz hogy elérhető az autó, ami kifogástalan állapotban volt. A bérbeadó nagyon segítőkész és rugalmas, csak ajánlani tudom őt! Összességében egy nagyon jó élmény volt a bérlés.

G. Tibor

The car was in great condition, clean inside and out on pick-up. Everything worked very well and smoothly with Barna, especially the communication. He is helpful and prompt to reply any questions and messages. Barna speaks perfect English. There were no problems, and he made sure that we were happy. Highly recommended!

avatar
S. Alick

A tulajdonos korrekt, rugalmas. Az autó hibátlan, jól felszerelt, alacsony fogyasztású.

avatar
M. Eszter

K. Zoltán

Barna nagyon kedves, korrekt. Nagyon meg voltunk elegedve az autoval is. Csak ajanlani tudom!:)

P. Rebeka